Millet İttifakı ortakları olan CHP, DEVA, İYİ Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin Kepez ilçe başkanları ile yönetimleri sahaya indi. Kalabalık grup halinde esnaf ziyareti yapan Millet İttifakı ortakları dert dinledi, çözüm önerilerini sundu. Ziyarete kadın kolları ile gençlik kolları başkanları, yönetimleri ve milletvekili adaylığı için DEVA Kepez İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Siyahkoç da katıldı.

HALK PERİŞAN

Başkanlığı döneminde Kepez’i karış karış gezdiklerini, sorunları tespit ettiklerini şimdide Millet İttifakı olarak sahaya indiklerini söyleyen Siyahkoç, “Acı biberin kilosu 100 lira olmuş. Bir hurma 10 lira, Ramazan sofrasının vazgeçilmesi pide kat be kat artmış. Ekonomi dibe vurmuş. İnsanlara Ramazan ayının güzelliğini dahi yaşatmıyorlar. Ama bu günlerin bitmesine az kaldı. Geliyoruz” dedi.

20 YILLIK REKLAM BİTİYOR

Antalya’yı Ankara’da en iyi şekilde temsil etmek için milletvekili adayı olduğunu söyleyen DEVA Partili Mehmet Siyahkoç, “Başladık diyerek yola çıktık. Millet İttifakı olarak çözüm önerilerimiz hazır. Ülkeyi özlediği güzel günlere kavuşturacağız” dedi. Millet İttifakı ortaklarından CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz ise, “Birlikte uzun bir yola çıktık. 20 yıllık reklamın bitmesine çok az kaldı” diye konuştu.